Alle vacatures
headerimg5

Leren en werken Bouw

Vacaturenummer: 848
Regio: Beverwijk
Plaatsingsdatum: 2 november, 2017

Leren en werken Bouw

Wil jij betaald worden opgeleid (mbo 4) tot werkvoorbereider, uitvoerder tekenaar/BIM-engineer of calculator binnen Lokhorst Bouw en Ontwikkeling in Beverwijk?

Zie jij voor jezelf een toekomst in de bouw? Wil je werken en leren combineren? Wij bieden jou de mogelijkheid om deel te nemen aan een tweejarig leerwerktraject met erkend diploma en uitzicht op een vaste baan bij aannemer Lokhorst Bouw en Ontwikkeling. Een bouwkundige achtergrond is geen vereiste!

Beroepsopleiding met erkend mbo-bouwkunde niveau 4 diploma en baangarantie!

Gedurende twee jaar werk je vier dagen per week bij leerbedrijf Lokhorst Bouw en Ontwikkeling. Een senior medewerker leert je op de werkvloer stap voor stap het vak van werkvoorbereider, uitvoerder, tekenaar/BIM-engineer of calculator. De vijfde dag heb je les van vakdocenten en word je gecoacht. Na twee jaar heb je een erkend diploma (mbo-bouwkunde niveau 4) op zak en een baan bij jouw leerbedrijf.

Wie ben jij?
– Ervaring in de bouw is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste.
– Wel heb je een grote interesse in het vakgebied en ben je 100% gemotiveerd om deel te nemen aan een intensief, fulltime leerwerktraject.
– Je bent een leergierige doorzetter die openstaat voor (persoonlijke) ontwikkeling en verandering.
– Je hebt een havo diploma of een mbo-bouwkunde niveau 3 diploma, een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding in een andere richting dan bouwkunde of een (afgebroken) hbo-opleiding.
– Van jouw toekomst in de bouw ben je overtuigd, daarom kan je goed motiveren waarom wij jou deze kans moeten bieden.

Wat bieden wij jou?
– Een betaalde opleiding inclusief persoonlijke coaching en begeleiding;
– Binnen twee jaar een erkend mbo-bouwkunde niveau 4 diploma op zak;
– Een vast basissalaris terwijl je de opleiding volgt;
– Een opleiding die aansluit op de praktijk;
– Het vooruitzicht van een vaste baan bij jouw leerbedrijf!

Wie zijn wij?
Bureau Vakwerk is specialist in het werven & selecteren en opleiden van professionals in de bouw en techniek. Ons leerwerktraject bouw bieden we aan in samenwerking met zes middelgrote aannemers met vestigingen in Amsterdam, Alkmaar, Almere, Beverwijk, Dronten en Lelystad. Wij verzorgen voor deze leerbedrijven de beroepsopleiding tot uitvoerder, werkvoorbereider, tekenaar/BIM-engineer en calculator. Deze aannemers zijn actief in zowel woningbouw als utiliteitsbouw en realiseren nieuwbouwprojecten, onderhoudsprojecten en renovatie- en restauratieprojecten.

Lokhorst Bouw en Ontwikkeling is een ontwikkelende aannemer die deel uitmaakt van een organisatie van ongeveer 25 bouwbedrijven. De sfeer binnen het bedrijf is jong en dynamisch en het ambitieniveau is hoog, zowel bouwkundig als op het gebied van vernieuwing. Het kantoor is gevestigd in Beverwijk met groot Amsterdam als werkgebied. De projecten zijn zeer divers: van binnenstedelijke nieuwbouw naast de Amsterdamse tramremise in Amsterdam West tot renovatie en functieverandering van de Citroen garages naast het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Reageer snel!
We vullen nu de leerwerkplekken voor begin 2018 in! Stuur je cv met een korte motivatie naar opleidingen@bureauvakwerk.nl of solliciteer via onze website www.bureauvakwerk.nl/vacatures. Kijk voor meer informatie over de opleiding op www.bureauvakwerk.nl. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op:

Arjen Streefkerk
T: 020 364 28 14
E: opleidingen@bureauvakwerk.nl

Doorsturen via e-mail Print

Solliciteer naar deze functie

?>

Geboortedatum

down icon
down icon
down icon
down icon
[+] CV Toevoegen

Bedankt


×

Hartelijk dank voor uw sollicitatie. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Met vriendelijke groet,


Deel deze vacature

×