Beroepsopleidingen in de techniek

Heeft u problemen om goed technisch personeel te vinden én te behouden?
Bent u op zoek naar technische vakmensen die zich voor langere tijd aan uw bedrijf verbinden?
Bureau Vakwerk lost graag uw tekorten aan technisch personeel op.
Samen met u zorgen wij voor uw vakmensen van de toekomst.

Competentiegericht onderwijs

Erkend diploma

Incompany opleidingen op maat (mbo/hbo)

Leren en werken in uw
bedrijf

Onderwijs aan de praktijk verbinden

Samen een oude onderwijstraditie instellen

Unieke aanpak door selectie en coaching

Uw academie op maat

Bureau Vakwerk is gespecialiseerd in het faciliteren van incompany opleidingen (mbo en hbo) op maat. Ieder bedrijf is anders. Daarom stemmen we de inhoud van onze leerwerktrajecten volledig af op de specifieke wensen en behoeften van uw bedrijf. Wij doen dit door alleen de beste deelnemers te selecteren. Mensen die zich langdurig aan uw bedrijf willen verbinden en passen bij uw identiteit en bedrijfscultuur. Bovendien ontwikkelen we een intensief coach- en begeleidingstraject aansluitend op uw vraag. Met deze unieke aanpak herstellen we het goede van een eeuwenoude traditie, namelijk die van het gilde met zijn leerling, meester en gezel. En dichten we de kloof tussen het onderwijs en de praktijk van het bedrijfsleven.

Bureau Vakwerk levert vakmensen af die na twee jaar met de juiste kennis en volledig ingewerkt en gevormd naar de wensen en behoeften van uw bedrijf kunnen instromen. Zo faciliteren we uw eigen academie op maat. Met een zeer hoge succesgarantie als resultaat.

Dé oplossing voor uw tekorten aan technische vakmensen

Bureau Vakwerk is opgericht vanwege de (verwachte) grote tekorten aan technische vakmensen (mbo/hbo). De enorme vergrijzing en uitstroom van mensen die met pensioen gaat in combinatie met de lage instroom van jonge schoolverlaters leidt al snel tot grote problemen op de arbeidsmarkt. Als oplossing hiervoor geloven wij in het incompany opleiden op maat. Samen met onze klanten zorgen wij voor hun vakmensen van de toekomst. Bovendien willen wij in samenwerking met het bedrijfsleven een betere aansluiting tussen onderwijs en de praktijkgerichte vraag van bedrijven bewerkstelligen.

Heeft u interesse of vragen?