Vacaturenummer: 1452
Regio: Amsterdam
Plaatsingsdatum: 21 januari 2024

Wil jij betaald worden opgeleid (mbo-niveau 4) tot werkvoorbereider of uitvoerder bij de grootste aannemer van het land in de regio Amsterdam?

Zie jij voor jezelf een toekomst in de bouw? Wil je werken en leren combineren? Wij bieden jou de mogelijkheid om deel te nemen aan een tweejarig leerwerktraject met erkend diploma en uitzicht op een vaste baan als werkvoorbereider of uitvoerder bij een bouwbedrijf in de regio Amsterdam. Een bouwkundige achtergrond is geen vereiste!

Beroepsopleiding met erkend mbo-bouwkunde niveau 4 diploma en baangarantie!

Gedurende twee jaar werk je vier dagen per week bij een aannemer, het leerwerkbedrijf, in de regio Amsterdam. Een senior medewerker leert je op de werkvloer stap voor stap het vak van werkvoorbereider of uitvoerder. De vijfde dag heb je les van vakdocenten en word je gecoacht. Na twee jaar heb je een erkend diploma (mbo-bouwkunde niveau 4) op zak en een baan bij jouw leerwerkbedrijf.

Wie ben jij?

  • Ervaring in de bouw is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste.
  • Wel heb je een grote interesse in het vakgebied en ben je 100% gemotiveerd om deel te nemen aan een intensief, fulltime leerwerktraject.
  • Je bent een leergierige doorzetter die openstaat voor (persoonlijke) ontwikkeling en verandering.
  • Je hebt een havo diploma of een mbo-bouwkunde niveau 3 diploma, een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding in een andere richting dan bouwkunde of een (afgebroken) hbo-opleiding.
  • Van jouw toekomst in de bouw ben je overtuigd, daarom kan je goed motiveren waarom wij jou deze kans moeten bieden.

Wat bieden wij jou?

  • Een betaalde opleiding inclusief persoonlijke coaching en begeleiding;
  • Binnen twee jaar een erkend mbo-bouwkunde niveau 4 diploma op zak;
  • Een vast basissalaris terwijl je de opleiding volgt;
  • Een opleiding die aansluit op de praktijk;
  • Het vooruitzicht van een vaste baan bij jouw leerwerkbedrijf!

Wie zijn wij?

Bureau Vakwerk is specialist in het werven & selecteren en opleiden van professionals in de bouw en techniek. Voor een aantal bouwbedrijven verzorgen wij een tweejarige beroepsopleiding tot werkvoorbereider, uitvoerder, tekenaar/BIM-engineer en calculator.

Onze opdrachtgever is de grootste aannemer van het land. Vanuit de  vestiging in Amsterdam bouwen ze landelijk grote complexe woningbouwcomplexen met een utilitair karakter.

 

Reageer snel!

We vullen nu de leerwerkplekken in! Stuur je cv met een korte motivatie naar Bureau Vakwerk of solliciteer via onze website www.bureauvakwerk.nl/vacatures.

Kijk voor meer informatie over de opleiding op www.bureauvakwerk.nl.

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op:

Arjen Streefkerk

T: 020 364 28 14

E: info@bureauvakwerk.nl

W: www.bureauvakwerk.nl

Delen

No user specified
225 - totaal aantal weergaven10 - deze dag bekeken