Vacaturenummer: 1446
Regio: Amsterdam
Plaatsingsdatum: 23 januari 2024

Leren en werken Bouw (BBL uitvoerder)

Wil jij betaald worden opgeleid (mbo-niveau 4) tot uitvoerder binnen bouwbedrijf groot landelijke aannemer gespecialiseerd in woningbouw?

Zie jij voor jezelf een toekomst in de bouw? Wil je werken en leren combineren? Wij bieden jou de mogelijkheid om deel te nemen aan een tweejarig leerwerktraject met erkend diploma en uitzicht op een vaste baan bij deze grote aannemer. Een bouwkundige achtergrond is geen vereiste!

Beroepsopleiding met erkend mbo-bouwkunde niveau 4 diploma en baangarantie!

Gedurende twee jaar werk je vier dagen per week bij leerbedrijf in Zoetermeer. Een senior medewerker leert je op de werkvloer stap voor stap het vak van uitvoerder. De vijfde dag heb je les van vakdocenten en word je gecoacht. Na twee jaar heb je een erkend diploma (mbo-bouwkunde niveau 4) op zak en uitzicht op een baan bij jouw leerbedrijf.

Wie ben jij?

– Ervaring in de bouw is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste.

– Wel heb je een grote interesse in het vakgebied en ben je 100% gemotiveerd om deel te nemen aan een intensief, fulltime leerwerktraject.

– Je bent een leergierige doorzetter die openstaat voor (persoonlijke) ontwikkeling en verandering.

– Je hebt een havodiploma of een mbo-bouwkunde niveau 3 diploma, een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding in een andere richting dan bouwkunde of een (afgebroken) hbo-opleiding.

– Van jouw toekomst in de bouw ben je overtuigd, daarom kan je goed motiveren waarom wij jou deze kans moeten bieden.

Wat bieden wij jou?

– Een betaalde opleiding inclusief persoonlijke coaching en begeleiding;

– Binnen twee jaar een erkend mbo-bouwkunde niveau 4 diploma op zak;

– Een vast basissalaris terwijl je de opleiding volgt;

– Een opleiding die aansluit op de praktijk;

– Het vooruitzicht van een vaste baan bij jouw leerbedrijf!

Wie zijn wij?

Bureau Vakwerk is specialist in het werven & selecteren en opleiden van professionals in de bouw en techniek. Voor aannemers en calculatiebureaus verzorgen wij een beroepsopleiding tot werkvoorbereider, uitvoerder, tekenaar/BIM-engineer en calculator.

Onze partner is een van de grootste woningbouwers van het land en maakt onderdeel van een grote groep techniek bedrijven die binnen de top vijf van grootste bedrijven binnen deze sector behoord. De organisatie staat bekend door zijn sociale karakter maar ook door de mooie toonaangevende projecten die ze bouwen.

Reageer snel! We vullen nu de leerwerkplekken in! Stuur je cv met een korte motivatie naar Bureau Vakwerk of solliciteer via onze website www.bureauvakwerk.nl/vacatures.

Kijk voor meer informatie over de opleiding op www.bureauvakwerk.nl .

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op:

Arjen Streefkerk T: 020 364 28 14

Delen

No user specified
262 - totaal aantal weergaven9 - deze dag bekeken