Vacaturenummer: 1450
Regio: Zuid-Holland
Plaatsingsdatum: 22 januari 2024

Leren en werken Bouw

Wil jij betaald worden opgeleid (mbo 4 bouwkunde) tot medewerker vastgoed beheer bij Rijnhart Wonen? 

Zie jij voor jezelf een toekomst in de bouw? Wil je werken en leren combineren? Wij bieden jou de mogelijkheid om deel te nemen aan een tweejarig leerwerktraject met erkend diploma en uitzicht op een vaste baan bij een van onze leerbedrijven in de bouw. Een bouwkundige achtergrond is geen vereiste!

Beroepsopleiding met erkend mbo-bouwkunde niveau 4 diploma en baangarantie! 

Gedurende twee jaar werk je vier dagen per week voor Rijnhart Wonen. Een senior medewerker leert je op de werkvloer stap voor stap het vak van vastgoedbeheerder. De vijfde dag heb je les van vakdocenten en word je gecoacht. Na twee jaar heb je een erkend diploma (mbo-bouwkunde niveau 4) op zak en een baan bij jouw leerbedrijf.

Wie ben jij?
– Ervaring in de bouw is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste.
– Wel heb je een grote interesse in het vakgebied en ben je 100% gemotiveerd om deel te nemen aan een intensief, fulltime leerwerktraject.
– Je bent een leergierige doorzetter die openstaat voor (persoonlijke) ontwikkeling en verandering.
– Je hebt een havo diploma of een mbo-bouwkunde niveau 3 diploma, een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding in een andere richting dan bouwkunde of een (afgebroken) hbo-opleiding.
– Van jouw toekomst in de bouw ben je overtuigd, daarom kan je goed motiveren waarom wij jou deze kans moeten bieden.

Wat bieden wij jou? 
– Een betaalde opleiding inclusief persoonlijke coaching en begeleiding;
– Binnen twee jaar een erkend mbo-bouwkunde niveau 4 diploma op zak;
– Een vast basissalaris terwijl je de opleiding volgt;
– Een opleiding die aansluit op de praktijk;
– Het vooruitzicht van een vaste baan bij jouw leerbedrijf!

Wie zijn wij?
Bureau Vakwerk is specialist in het  opleiden van professionals in de bouw en techniek. Ons leerwerktraject bouw bieden we aan in samenwerking met aannemers, woningbouw corporaties en lokale overheden. Onze partners zijn actief in zowel woningbouw als utiliteitsbouw en realiseren nieuwbouwprojecten, onderhoudsprojecten en renovatie- en restauratieprojecten.

 

Wie is Rijnhart Wonen?

Rijnhart Wonen is als woningcorporatie actief in Leiderdorp, Voorschoten en Zoeterwoude.. In deze 3 gemeenten creëren zij kansen op de woningmarkt voor mensen die dit het meest nodig hebben. Zo’n 70 collega’s bouwen dagelijks aan het verbeteren van het woongenot van de huurders. Verder kenmerkt de organisatie zich met korte lijnen en er heerst een no nonsense mentaliteit.

De begeleiding zal worden gedaan door twee senior medewerkers, een daarvan moet worden vervangen, na twee jaar, omdat hij met pensioen gaat.

Reageer snel!
We vullen nu de leerwerkplekken  in! Stuur je cv met een korte motivatie naar opleidingen@bureauvakwerk.nl of solliciteer via onze website www.bureauvakwerk.nl/vacatures.

Kijk voor meer informatie over de opleiding op www.bureauvakwerk.nl. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op:

Arjen Streefkerk
T: 020 364 28 14
E: opleidingen@bureauvakwerk.nl
W: www.bureauvakwerk.nl

 

Delen

No user specified
230 - totaal aantal weergaven9 - deze dag bekeken