Werving en selectie in de techniek

Samen de juiste vakmensen op de juiste plek

Het vinden van goed technisch personeel is vakwerk. Bureau Vakwerk helpt u graag in uw zoektocht naar de juiste persoon op de juiste plek in uw organisatie. Wij werven en selecteren vakmensen in alle technische sectoren op elk gewenst niveau (mbo, hbo, wo). Als starter of met jarenlange ervaring. Of u nou op zoek bent naar iemand voor de duur van een project, voor een detacheringperiode of naar iemand die in (vaste) dienst treedt.

Bovendien denken wij met u mee over minder voor de hand liggende oplossingen. Graag adviseren we u over het opstellen van realistische functieprofielen die aansluiten op uw vraag en het aanbod uit de praktijk. Het schaap met de vijf poten is immers moeilijk te vinden.

Wij helpen u door samen out of the box te denken om uw wensen en verwachtingen aan te scherpen. Het is onze overtuiging dat zo nieuwe mogelijkheden kunnen ontstaan. Met onverwachte en goede oplossingen als resultaat.

Met onze kennis van de arbeidsmarkt en liefde voor techniek vinden wij samen met u voor elke vacante functie een geschikte kandidaat die past bij de vraag van uw bedrijf.

Heeft u interesse of vragen?